Smit World Championship Day 2 & colon; Semifinalerne - Spil

Indhold

Efter den første og anden runde af elimineringer blev fire hold overfor i eftermiddag på Smite World Championship i Atlanta, Georgia. Begge hold fra de nordamerikanske og europæiske regioner forblev, og begge måtte stå over for deres regionale partnere i semifinalen.

Dagens første kamp var mellem Titan og SK Gaming, begge fra den europæiske region.

Titan har haft en utrolig historie, der kommer fra amatør rangering til Wildcard turneringen og slår ud SK for at sikre nummer én position i deres region. På den anden side har SK Gaming haft en længere professionel karriere, og med den har opbygget en dedikeret fanbase. Vi har set masser af SK fans på SWC, på trods af at det foregår i Nordamerika.

Game One

Begge hold viste sig godt matchet i begyndelsen af ​​det første spil uden dræb i ti minutter. Titan formåede at strejke med første blod, bryde ud i en holdkamp, ​​der sluttede i en 4-2 led for Titan. Spillet fortsatte med at forblive lige, mens Titan satte presset på SK, der blev 2-3 dræbt frem til 30 minutters mark, da Titan besejrede Gold Fury og Fire Giant. Med den tilføjede buff, erfaring og guld gik Titan til fjenden Phoenixes og formåede at tage SKs hele hold i gang med en 21-14 score. Titan besejrede Fire Giant endnu en gang og gik til fjenden Titan, der sikrede den første sejr.

Spil To

Det andet spil mellem Titan og SK startede langsomt, men Titan sikrede den første dræbte lidt under 6 minutter. Titan nabs anden 3 dræber af 12-minutters mark, SK kæmper for at komme tilbage. Ved den 17-minutters mark styrer SK at tage ned tre medlemmer af Titan, men de kan ikke sikre Gold Fury.

Titan dræber fire af SKs spillere og skubber frem i 20 minutter med score 14-7 Titan. Efter 30 minutter er der 3 medlemmer af SK venstre og Titan gør deres endelige skub til fjenden Phoenixes. Titan besejrer fjenden Titan og sikrer en plads i finalen med en chance på $ 1,3 millioner.

Den anden match er mellem Nordamerikas søsterhold, Cognitive Prime og Cognitive Red.

Cognitive Prime er et veteranhold på det professionelle kredsløb, og absolut en crowd-favorit hos SWC'erne. Kognitiv Rød er det yngste hold, men formåede at sikre førstepladsen frø til Nordamerika. Denne match-up var helt sikkert nogens spil.

Game One

Det første spil mellem Cog Prime og Cog Red starter med, at Prime tager den første dræb mod Rød tidligt på 1-minutters mark. Den første store holdkamp slutter med et slips på 4-4 på 6-minutters mark. Cog Red klarer at gribe den første Gold Fury, men det er et risikabelt spil, og de mister tre spillere til Prime. Rød fører i guld, men er bagud i erfaring, med dræbte scoret på 10-7 for Prime. Efter 10 minutter af Prime-ledelsen klarer Red at score 14-14 i forhold til 27 minutter. Det er et tæt match, men Red tager kontrol over kortet ved at tørre hele Prime-holdet ud. De skubber frem og besejrer Prime's Titan for at vinde den første kamp.

Spil To

Det andet spil starter med første blod til Cognitive Red, men Prime tager virkelig kontrol over kortet tidligt og dominerer. Ved den 24-minutters mark er Prime frem til 23-12 i dræbte og har næsten fuldstændig kortdækning. Prime flytter videre til Reds Phoenixes og skubber til deres Titan, men Rød vender bordene og klarer at presse dem ud, før deres Titan falder. Kognitiv Rød skubber tilbage og tager 4 af Prime's spillere ud på 27-minutters mark. Rød tager ud i brandgiganten, mens Prime tager et andet Gold Fury-nederlag. Prime går efter den svækkede fjende Titan igen på 40 minutters mark og tager det ned for at vinde kampen og binde kampen 1-1. Dette spil er den længste i mesterskabet hidtil.

Spil 3

Det sidste spil mellem Cognitive Red og Cognitive Prime starter med rødt, der tager først blod efter første minut. Begge hold holder sig temmelig i løbet af de første ti minutter, men Prime dominerer i førsteholdets kamp og tager den første Gold Fury for at give dem føringen i guld og erfaring. Efter denne første boost tager Prime virkelig kontrol over kortet, og de lander en hurtig sejr, der besejrer Reds Titan efter 27 minutter. Cognitive Prime er sejr over deres søstersamfund og vil tage Titan på i morgenens finaler.

Dag 2 af Smite World Championship er afsluttet, men spændingen er langt fra over.

Vi dækker finalerne og trøst kampe, såvel som cosplay konkurrencerfinalerne i morgen, så hold dig opdateret til GameSkinny for alle de 2015 Smite World Championship opdateringer. Hvis du ikke er på SWC, så kan du se finalen live i morgen!