Slag verdensmesterskabsdagen 3 & colon; finaler

Anonim
Slag verdensmesterskabsdagen 3 & colon; finaler - Spil

Indhold

Insatsen var høj på den sidste dag i Smite VM i Atlanta, Georgien. $ 2,5 millioner dollars værd af høje indsatser.

Efter en meget konkurrencedygtig dag to af semifinaler kom Nordamerikas Kognitive Prime og Europas Titan på toppen. Du kan læse vores dybdegående omgang af dag to her og interviews med både Cognitive Prime og Titan.

Consolation Match (Kognitive Red vs SK Gaming)

Trøstekampen for tredje og fjerde plads afværget dagens begivenheder. Nordamerikas kognitivrøde facade med Europas SK Gaming for et skud på $ 400.000. Begge hold har haft en vellykket turnering i sidste weekend, og de følte sig jævnt matchede med at gå ind.

Game One

Kognitiv Rød tog først blod tidlig på 5 minutters mark med Divios svingende dobbeltdræbte. Kognitive Røde fortsatte med dette momentum i de første ti minutter, førte i bly i guld og oplevede med et 4-1 dødstal. Kort tid efter tog SK Gamings Zyrhoes tre medlemmer af Cognitive Red til at binde scoren til 4-4. SK Gaming tager den første Gold Fury 12 minutter ind, og de ser ud til at omgruppere efter deres grove start.

Kognitiv Rød formår at tage både den anden Gold Fury og Fire Giant inden for få minutter af hinanden og lægge pres på SK Gaming med holdkampe. Efter 28 minutter ødelægger Cognitive Red SK Gaming's Titan og vinder den første kamp.

Spil To

Med en stor mængde præmiepenge på linjen behøver SK at vinde denne kamp for at blive i kampen for tredjepladsen. To minutter i anden kamp bliver Cognitive Red den første dræbte. SK Gaming spiller lidt mere defensivt og udløser Cognitive Reds angreb i de første ti minutter af kampen og holder scoringen 3-0 for Cog Red.

Ved 18 minutter markerer Cognitive Red den første Gold Fury og Fire Giant, der øger deres guldledelse med 15.000. SK Gaming kan ikke synes at tage en pause og kæmper for at dræbe nogen af ​​Cognitive Red. Resultatet forbliver 11-0 for Cognitive Red i 20 minutter af kampen. Ved det 23 minutter markerer Cognitive Red alle SK Gaming og går til deres fjende Titan. De besejrer Titan og sikrer 3. plads i Smite VM.

Finalerne (kognitive prime vs titan)

Med en $ 800.000 forskel i præmiepenge mellem første og andet sted, bringer begge hold alt, hvad de har til finalen af Smite VM. Kognitiv Prime repræsenterer Nordamerika og Titan fra Europa-regionen står over for mesterens titel i en bedste af fem kampe.

Spil 1

Både Cognitive Prime og Titan slår spillet af med et hoppeparti midt på kortet, hvilket viser niveauet af sportsmandskab og sjov, der foregår i finalen. Efter 4 minutters spil bryder en holdkamp ud med Cognitive Prime, der vinder 4-1 i drab.

Cognitive Prime tager den første Gold Fury på 8 minutters mark og fører med guld og erfaring. Kognitiv Prime besejrer den anden og tredje Gold Fury, efterfulgt af Fire Giant, og tager fuldstændig kontrol over kortet på tredive minutters varemærke. Efter en fjerde Gold Fury går Cognitive Prime efter Titans fjende Titan og vinder den første kamp.

Spil 2

Den anden kamp starter med Cognitive Red tegning første blod inden for første minut. Cognitive Prime's MLCSt3alth dominerer med de eneste 3 drab i begyndelsen af ​​spillet. Cognitive Prime tager Gold Gold på klokken 7:30 og igen kl 13:30 med score til 5-1 for Cog.

Efter tyve minutters gameplay har Titan ingen tårne ​​og Cognitive Prime styrer det meste af kortet. Kognitive Prime besejrer brandgiganten og den fjerde guldfrygt og fremmer deres bly med mere end 20.000 guld og erfaring. Cognitive Prime sikrer den anden sejr af finalerne mod Titan.

Spil 3

Titan har brug for at vinde denne kamp for at blive i konkurrencen, med 800.000 dollars på linjen. Hi-Rez-analytikerne er overbeviste om, at dette er slutningen for Titan, da det tredje kamp starter. Cognitive Prime sikrer første blod på 2 minutters mark, men spillet slutter hurtigt til 2-2 i de næste 6 minutter. Titan tager Cognitive Prime på 8:30, og grab 3 dræber for at lede 5-2. Titan tager den første Gold Fury og vinder en anden holdkamp, ​​som nu leder 9-5.

Titans Ataraxia dominerer med en tredobbelt kill 17 minutter ind og Titan besejrer den anden Gold Fury og Fire Giant. Efter 34 minutters spil spiller Titan et skub til Cognitive Prime's Phoenixes og kommer ud på toppen i løbet af dette fantastiske comeback-spil.

Spil 4

Kognitiv Prime er sved nu, oprindeligt tænker finalerne ville være 3-0. Det fjerde spil starter med Titan sikre første blod tre minutter i.

Begge hold spiller mere defensivt, og efter 9 minutter bryder en holdkamp ud med Titan, der fører 6-2. Titan bruger denne momentum til at sikre den første Gold Fury, men Cognitive Prime starter en anden holdkamp og lukker kløften med 12-10 Titan.I den 24 minutters mark besejrer Titan en anden Gold Fury og dræber 4 af Cognitive Prime's spillere.

Titan fortsætter med at tage ud i brandgiganten og laver det sidste skub for Cognitive Prime's Titan. Titan binder finalerne ved at vinde denne fjerde kamp som de to går ind i kamp fem.

Spil 5

Energien i Cobb Energy Performing Arts Center er utrolig. Efter hvad der virkede som en sikker ting til Cognitive Prime, overraskede Titan alle ved at snagge de sidste to kampe. Den femte og sidste kamp begynder med Titan at tage føringen efter en holdkamp. Begge hold spiller meget defensivt, og en anden holdkamp bryder ud efter ni minutter, hvor Cognitive Prime tager ud det meste af Titan til at lede 6-4.

Cognitive Prime tager den første Gold Fury og dominerer den næste holdkamp, ​​14-6 Cog. Kognitive Prime besejrer en anden Gold Fury og tager virkelig kontrol over kortet. Efter en lang kamp, Kognitive Prime besejrer Titan til at blive Smite VM!

Tak fordi du har tjekket vores dækning af SWC på GameSkinny. Gamer Launch, vores søster produkt, er den stolte officielle webhosting hjemmeside for SMITE klaner, guilds og hold!